divendres, 22 de maig del 2009

CICLISME EXTREM

Segur que a l'Olleria hi ha algun afeccionat al mountain bike, i allò que se n'anomena ciclisme extrem. A l'Olleria ens hem inventat una nova versió, el hem agafat la base del ciclisme extrem i hem innovat sumant-hi cotxes i asfalt.

Si no vos n'heu enterat d'este esdeveniment no dubteu de passar per l'avinguda de la Generalitat, tot just al costat de Parc del Beat Pare Ferreres. Resulta que les presses i altres temes "vox populi" de l'anterior consistori local van dur a fer unes precàries obres d'asfaltatge en aquells nous terrenys del poble.

Ara, uns anys després "l'empastre és menut", resulta que la terra de sota de l'esfalt s'ha corregut i l'asfalt, com és obvi, ha agafat la forma de la seua superfície. Com a no enginyer en camins i canals no en sé el motiu, però tot apunta a què la terra no es va premsar com es degués i la resta ja ho coneixem. La situació és perillosa perquè s'ha de conduir amb molta cura (que d'altra banda és una zona per conduir curosament) i a més es fan malbé molts mecanismes del cotxe.

Però no tot són males notícies. En uns anys, quan la cosa haja anat a pitjor, podrem dir que tenim un parc de ciclisme extrem d'asfalt i que ha requerit una inversió de zero euros. Qui no es voldrà apuntar eixa medalla?

2 comentaris:

Pili ha dit...

Ostras Vicent quanta raó tens!!!
Ara sempre que baixe de la caseta per anar al poble vaig pel carrer d'abans perque aquest és intransitable i el meu pobre cotxe pateix massa!!!!
També és cert que per anar amb bici és...perque ja ho he probat!!!! però el problema és que és una pujada!!! ´
Les preses mai són bones!!!

Tipotane ha dit...

jejeje Molt bona noticia com a aficionat al "montan bai" que soc. "Llastima" que ja estiga arreglat