divendres, 15 d’agost del 2008

HABEMUS PAGINAM WEB

Fa uns dies, en les albors d'este bloc, parlàvem que l'Olleria necessitava urgentment d'un web en condicions. Doncs, hui, bé potser fa uns dies, però jo me n'he enterat hui, l'Olleria té nova pàgina web.

La meua esgarrifança, com la de molts; imagine, ha vingut quan he llegit la descripció del web que hi ha a l'enllaç de Google. No sé si m'explique, mirem-ho gràficament.



Posa Valle de Albaida? Es que no n'estic segur perquè les meues retines s'han vist seriosament espalades per esta barbaritat! Arruixa que plou! Valle de Albaida!

Però el meu enutjament s'ha vist compensat i calmat al vore el disseny del nou web de l'Olleria. Modern, senzill, sobri (i s'obri), funcional, amb un color agradable i un logotip que, perquè no dir-ho, és una passada.

Pel que fa a la distribució dels elements n'estic parcialment d'acord. Si bé cada apartat té el seu enllaç corresponent, i per tant, el posterior accès és fàcil, opine que la informació ocupa massa lloc de la pàgina d'inici, tanmateix la lectura de les notícies no es fa pesada i s'anima a llegir-les completes amb un hipervincle, i això no satura el portal. Al marge dret hi ha com una agenda, més o menys actualitzada, on tots ens podem enterar del que es cou a l'Olla, i més avall hi ha uns destacats que anuncien fets importants de la població.

En l'anterior post sobre la coneveniència d'un nou web, el senyor alcalde ens confirmava que el portal havia de ser una eina de treball. Per com està muntada tot sembla que sí que ho serà, però en un futur, ara per ara no ho veig clar.

Malgrat tot s'ha de dir que el nou portal de l'Olleria és una bona pàgina web. On es fomenta la participació del poble oferint la possibilitat de contactar amb l'ajuntament i les regidories, on es pot conéixer l'actualitat de l'Olleria, on tothom es pot informar de les ordenances que hi ha i dels plens que s'han celebrat. Crec que este web comença a obrir les portes a una nova etapa, ja només queda que el poble hi puga participar, comentar notícies*, dir la seua, ... llavors, en eixe moment ja estarem, de ple, en la nova etapa.


* Igualement la gent de l'Olleria no és gaire afeccionada a comentar, però s'ha d'intentar.

PREGUNTA OBERTA: Què vos sembla el nou portal de l'Ajuntament de l'Olleria?

.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla bé, però als últims díes no es pot ni entrar...

Anònim ha dit...

Ja era hora que l'Ajuntament de l'Olleria tingués una pàgina web en condicions. Segurament encara queda un xic per atènyer la normalitat o la perfecció, però els primers principis estan assolits: el de garantir la legibilitat (el gran hàndicap de l'anterior espai web oi?) i el d'oferir els continguts en la llengua del país. A partir d'aquí, avancem. Per quan un .cat?

Celebro l'avenç. Felicitats als impulsors.

Sònia