divendres, 1 d’agost del 2008

Clots i bonys.

Nosaltres sempre hem sigut una colla una mica rodamóns, mai parem, amunt i avall, d’ací cap allà. Quan ens pega anem al cine, a la platja, allà on hi ha festa… Este nivell de comboi suposa que un o altre ha d’agafar el cotxe per anar als poblets de la Vall, o a la costa.

La bona qüestió és que la majoria de vegades eixim per la part de baix del poble, per allà on està la casa de la Guàrdia Civil. Això implica anar per la perillosíssima carretera del Polígon Industrial del Carrascot.

No cal dir que la carretera en qüestió necessita urgentment una intervenció ja que es tracta d’una via molt important per a l’Olleria i és una de les més transitades, ja no per vehicles convencionals sinó per vehicles pesants.

Però este problema no és nou d’ara, ja fa molts anys que anem arrossegant el problema, però clar l’antic consitori va preferir gastar-se els diners en comprar ressalts i plenar-nos el poble que en arreglar la carretera. Així si ja no teniem prou amb els clots que hi ha al paviment del poble i de la carretera ara haviem de lidiar amb uns bonys… bastant considerables. Ara la circulació es bastant costosa i més que una circulació interurbana s’assembla a un Rally de Sainz, “Baden a la derecha ras”.

Esperem que ara no s’ignoren estos problemes que afecten tant als ollerians i ollerianes com als forasters que puguen vindre a l’Olleria. La veritat que és un poca vergonya.

PUNTS CONFLICTIUS:

Intersecció de Joan XXIII amb Isabel la Catòlica, el cavalló que hi ha provoca un important entrebanc en el vehicle.

Pujada d’Immevasa, clot de mida considerable.

Carrer de la Constitució i de Julio Sánchez Juan, els carrers sense asflatat dificulten el trànsit.


Aquests només són uns exemples que se'ns acudixen, però n'hi ha més punts que han de tindre's en compte.